Sievin Sisu etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Sievi ja pelattava sarja Keski-Pohjanmaan piirin V-divisioona. Joukkueeseen kuuluu 38 jäsentä ja kalenterissa on 46 tulevaa treeniä tai peliä.

Palo kentille? Haluatko päästää sisäisen Litmasesi irti? Etsitkö joukkuetta?
Sievin Sisu värvää jatkuvasti uusia pelaajia eli mukaan pääsee helposti. Meiltä saa monenlaisia "sopimuksia" eli jokainen pelaaja saa päättää millaisella panoksella haluaa toimintaan osallistua. Voi aloittaa kevyesti treeneissä tai melkeinpä hypätä suoraan sarja-avaukseen ja tahkota 90 minuuttia. Kaikki on mahdollista.
Joukkueessa on pelaajia juuri peruskoulun päättäneistä varsoista aina itselleen valehteleviin nelikymppisiin asti. Molemmissa suunnissa on vielä joustovaraakin. Pelaajia kulkee treeneihin ja peleihin Sievistä sekä lähikunnista.
Hommaa ei siis oteta liian vakavasti, mutta mikään hupailuporukka ei kuitenkaan olla. Kun Sisu-paita on yllä, silloin mennään täysillä.
Kiinnostuitko itse vai ilmiannatko kaverisi?

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Sievin Sisu: kokoonpano